Recent

Author Topic: TPanel does not move in front  (Read 399 times)

Birger52

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 204
TPanel does not move in front
« on: January 22, 2020, 09:50:36 pm »
I have a project with 5 panels.
They all fill out the form, but the one needed, is moved in front of the others, by calling BringToFront.
Works like a charm.
Or rather it has been for a couple of weeks.
All of a sudden, it doesn't.
One of the 5 panels does not come to front, neither when program is run - Bring to Front does not bring the Panel in front - nor in the IDE - selecting control in object inspector rightclicking choosing Z-order and Move To Front, does not bring the panel to the front.
But only 1 of the 5. The other 4 are behaving as they should.

Kind of makes the whole thing difficult to work with.

Any Idea what can cause this?


I can add, that in the object inspector, the panel move to the lowest position. I belive this is correct, and it should then be displayed in front of the other panels.
It just isn't - neither in IDE or at runtime.
« Last Edit: January 22, 2020, 09:52:47 pm by Birger52 »
Lazarus 2.0.10 FPC 3.2.0
Win7 64bit
Playing and learning - strictly for my own pleasure.

Birger52

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 204
Re: TPanel does not move in front
« Reply #1 on: January 22, 2020, 10:33:27 pm »
Width=0 because anchor set to the wrong side of parent.
Sorry - can't delete post.
Lazarus 2.0.10 FPC 3.2.0
Win7 64bit
Playing and learning - strictly for my own pleasure.

 

TinyPortal © 2005-2018