Recent

Author Topic: Do the BGRAControls work with qt5?  (Read 719 times)

vfclists

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1013
    • HowTos Considered Harmful?
Do the BGRAControls work with qt5?
« on: January 09, 2024, 07:34:03 pm »
When I look at the BGRAControls in OPM the supported widgsets are gtk2, win32 and win64.

Is that correct or does it just need updating?
Lazarus 3.0/FPC 3.2.2

vfclists

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1013
    • HowTos Considered Harmful?
Re: Do the BGRAControls work with qt5?
« Reply #1 on: January 09, 2024, 08:27:27 pm »
I tried with an SVG project and changed the build output to Qt5 and it worked, so I have to assume it works, unless there are some features of Qt5 which don't work with Bgra I'm yet to discover.
Lazarus 3.0/FPC 3.2.2

circular

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4240
    • Personal webpage
Re: Do the BGRAControls work with qt5?
« Reply #2 on: January 29, 2024, 09:22:22 pm »
BGRABitmap has an implementation for Qt5, though it is not particularly optimized.
Conscience is the debugger of the mind

 

TinyPortal © 2005-2018