Recent

Author Topic: [SOLVED] IDE: Labels under icons lost  (Read 2095 times)

mirce.vladimirov

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 241
[SOLVED] IDE: Labels under icons lost
« on: September 30, 2021, 12:55:21 pm »
I dont know how it happen, labels under icons in designer IDE got lost, see picture below.
First picture shows how it should be, and the second one is what I got (dont know how).
Is there a way to get them back?
« Last Edit: September 30, 2021, 01:10:44 pm by mirce.vladimirov »

GetMem

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3741
Re: IDE: Labels under icons lost
« Reply #1 on: September 30, 2021, 01:09:29 pm »
I dont know how it happen, labels under icons in designer IDE got lost, see picture below.
First picture shows how it should be, and the second one is what I got (dont know how).
Is there a way to get them back?


Please see attached image.

mirce.vladimirov

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 241
Re: IDE: Labels under icons lost
« Reply #2 on: September 30, 2021, 01:10:19 pm »
Thank you.

wp

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9571
Re: [SOLVED] IDE: Labels under icons lost
« Reply #3 on: September 30, 2021, 02:03:53 pm »
This option is checked by default, and I never changed this. But still I observe that sometimes some icon captions are gone, however, they reappear after some simple operations, e.g. drag the form, resize the form, add other components. This bug is relatively new, but I did not further investigate when exactly it came in.
Mainly Lazarus trunk / fpc 3.2.0 / all 32-bit on Win-10, but many more...

 

TinyPortal © 2005-2018