Recent

Author Topic: Added new wiki page, can't get link to show in web portal  (Read 516 times)

PierceNg

  • New Member
  • *
  • Posts: 48
Added new wiki page, can't get link to show in web portal
« on: September 08, 2020, 05:52:57 pm »
I created a wiki page entitled Docker Containerization. I modified the Special Topics section in the web portal to add link to the new page, but the link doesn't show up.

What have I missed?

FTurtle

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 281
Re: Added new wiki page, can't get link to show in web portal
« Reply #1 on: September 08, 2020, 07:31:13 pm »
The cause is page updating delay.
I've updated page (portal).
For future see "Null edit":
 https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Purge#Null_edit

trev

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1220
  • Former Delphi 1-7, 10.2 User
Re: Added new wiki page, can't get link to show in web portal
« Reply #2 on: September 09, 2020, 01:22:56 am »
I find it easier to simply add "?action=purge" to the end of the page URL, you will then get an option to delete the cached version of the page. Category links are only updated once per day.
o Lazarus 2.1 r64368 FPC 3.3.1 r48100 macOS 10.14.6 Xcode 11.3.1
o Lazarus 2.1 r64392 3.3.1 Jan 13 21:24 macOS 11.1 aarch64 Xcode 12.3
o Lazarus 2.1 r61574 3.3.1 r42318 FreeBSD 12.1 amd64 VMware VM
o Lazarus 2.1 r61574 3.0.4 Ubuntu 20.04 Parallels VM
o Lazarus 2.0.10 3.2.0 Win10 Parallels VM

PierceNg

  • New Member
  • *
  • Posts: 48
Re: Added new wiki page, can't get link to show in web portal
« Reply #3 on: September 09, 2020, 02:35:15 am »
Thanks for the explanation.

 

TinyPortal © 2005-2018