Recent

Author Topic: Space between rows  (Read 392 times)

eldonfsr

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 157
Space between rows
« on: August 23, 2020, 04:44:08 am »
How to avoid space on each row print this report master date not master datile but i dont like space on each row as you can see on attach.
 

Thanks
Fernando

JanRoza

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 585
    • http://www.silentwings.nl
Re: Space between rows
« Reply #1 on: August 23, 2020, 07:26:57 am »
Have you tried to adjust the height of the master data, it looks like the height of your fields in the master data is a lot less than the height of your master data band.
OS: Windows 10 (64 bit) / Linux Mint (64 bit)
Laz: Lazarus 2.0.10 FPC 3.2.0
       CodeTyphon 7.2 FPC 3.3.1

gucao

  • Newbie
  • Posts: 2
Re: Space between rows
« Reply #2 on: August 23, 2020, 08:31:26 am »
can do with script

JanRoza

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 585
    • http://www.silentwings.nl
Re: Space between rows
« Reply #3 on: August 23, 2020, 11:35:46 am »
Your script only moves the memo fields to the top of the master data band but still leaves the white space below the memo fields.
You need to reduce the height of the master data band itself to eliminate the white space.
OS: Windows 10 (64 bit) / Linux Mint (64 bit)
Laz: Lazarus 2.0.10 FPC 3.2.0
       CodeTyphon 7.2 FPC 3.3.1

eldonfsr

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 157
Re: Space between rows
« Reply #4 on: August 23, 2020, 05:33:08 pm »
OK thanks is working i change the size of data band.

 

TinyPortal © 2005-2018