Recent

Author Topic: Noob Stringgrid Question  (Read 1267 times)

greertr

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
    • Virtual Pilot Dashboard
Noob Stringgrid Question
« on: December 11, 2016, 03:20:16 pm »
I have a stringgrid which I adjusted, but when the application is executed, width isn't right, I'll attach the screen capture of what I'm talking about.

what do i need to adj to make it right when executed?

thx in adv

Bart

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3538
    • Bart en Mariska's Webstek
Re: Noob Stringgrid Question
« Reply #1 on: December 11, 2016, 04:22:23 pm »
Did you set AutoFillColumns to True?

Bart

greertr

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
    • Virtual Pilot Dashboard
Re: Noob Stringgrid Question
« Reply #2 on: December 11, 2016, 05:08:12 pm »
autofill is false, but autoedit is true - set it to true, now it works like i want it to


thx a lot
« Last Edit: December 11, 2016, 05:10:42 pm by greertr »